Vital - mest populære behandling!!

Skinboosters, fukt fillere og vital kur.. Denne behandlingen har mange navn. Dette er den absolutt mest populære behandlingen nå!! Etter en lang og kald vinter, er det mange som velger og funkte opp huden innenfra for mer glød og vitalitet!

Dette er en fuktighetsgivende behandling som utføres med injeksjoner. Restylane Skinboosters er et helt nytt konsept som tar hånd om huden din ved å skape dyp gjenfukting av huden innenfra. Dette betyr at du får gjenopprettet fuktbalansen i huden, som igjen gir en langvarig bedring av hudens struktur!  

Behandlingen foregår ved å injisere en tynn myk gel-lingnende substans som kalles Hyaluronsyre (HA) rett under huden. Dette bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød.

Hva mer kan man ønske seg?

Dette er et naturlig produkt, da Hyaluronsyre er noe som finnes naturlig i kroppen vår. Når vi eldres, blir kvaliteten på hyaluronsyren i kroppen dårligere. Dette kan forebygges og behandles ved å opprettholde/gjenopprette hudens naturlige fuktbalanse.

- Behandlingen kan utføres på kvinner og menn.

- Behandlingen kan utføres på mennesker i alle aldre. ( MIn 18 år)

- Behandlingen kan utføres i ansikt, lepper, hals, helnder og dekolletage.

Hender før & etter.

 

Ansikt før & etter

Lepper før & etter- Behandlingen gir bedre hudkvalitet til de som har en slapp og gusten hud, men også de med acnearr og solskadet hud.

Det anbefales og starte med en kur på 3 behandlinger, med fire ukers mellomrom. Deretter vedlikeholdsbehandling etter behov. Restylane skinboosters blir bare finere og finere etterhvert som tiden går og varer i flere måneder.

Denne behandlingen er forresten også perfekt i kombinasjon med peelinger og andre hudprodukter.

Skinnboosterst behandler huden innenfra, peelinger og andre hudpleieprodukter utenfra. Perfekt i kombinasjon!

Dette er som nevnt den mest populære behandlignen jeg utfører. Mange har hatt gleden av denne behandlingen allerede i mange år! Først nå, når man begynner å bli litt mer åpen om injeksjosnbehandlinger har behandlingen bare skutt i været!

Ønsker du ny glød, oppstramning og vitalitet i huden? Da er dette en behandlng verdt å prøve! :)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits