Sommerglød til huden? - Antioksidant peeling! Perfekt før og under sommeren! :)

Mangler du glød i ansiktet?

Vi kan desverre ikke ta sterke peelinger før eller under sommeren, da huden blir photosensibel og vil raskere ta skade av solen om man ikke er beskyttet eller oppholder seg utenfor sollyset.

En fin behandling å ta før og i løpet av sommeren er en mild antioksidant peel. Dette er en mild peeling som gir huden akkurat passe med glød og vitalitet! Med denne trenger du ikke å unngå solen etter behandling. Dette er en mild peel som gir næring og mild eksfoliering, slik at huden oppleves som mer vital og fresh! Antioksidanter er bra for huden både fordi det gir huden næring, men det beskytter også huden under soleksponering. Antioksidanter forebygger skader og aldring på huden!!

Peelingen tar ca. 30 min, og jeg tar nå 500,- for en slik peel! Føler du at huden fortsatt er litt grå og gusten, så prøv en slik peel!! Jeg vil garantere deg at huden vil føles mer fresh ut etter behandling!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits