Mange fordommer enda!

Når jeg forteller om jobben min til andre blir jeg ofte møtt med skeptisme. Ekspempler på dårlig behandlinger som er blitt vist i media blir trukket frem, og man forteller om alle de man kjenner/vet om som har hatt dårlig erfaring med slike behandlinger.

Min tidligere kollega Stine Møsth Gisling er blitt intervjuet av Hitra-Frøya og får frem et godt poeng!

Det er mange dømmende der ute! De som velger og ta slike behandlinger føler de må gjøre det i sjul for at man ikke skal dømmes.

Mine lister er stort sett fulle hver dag. Dette er et enormt voksende marked. I USA er det like vanlig med medisinsk kosmetiske behandlinger som å gå til frisøren! Bør vi ikke snart bli ganske opplyst om disse behandlingene og mer åpne om det?

Mange er redde for Restylane og botox fordi de har sett eksempler på kjendiser som har tatt alt for mye!! Av så mange som får utført Restylane og botox, så vil det gå galt av og til! Og desverre er det disse man hører om. Desverre er det også en del dårlige behandlere der ute (også leger) som har gått ett eller to kurs, som tenker at de ikke trenger flere. Resultatene blir da ofte ikke helt heldige..

Erfaring og kunnskap er det som vil gi fine resultater. Som kunde er det derfor viktig at du går til en som har erfaring og som du vet har jobbet med dette lenge! Dette blir som å gå til frisøren. De fleste ønsker og gå til en erfaren frisør som du vet har jobbet lenge som er flink i jobben sin. Det samme må du tenke på når du velger og få utført Restylane eller botox behandlinger! Velg en med lang erfaring. Går du kun etter pris eller tittel som f. eks lege, kirurg, osv. så er det ikke alltid sikkert du velger den med mest erfaring. Eller kansje aller viktigst: Et estetisk syn og et godt håndlag. Det er erfaring og kunnskap som koster penger!

De med fordommer assosierer kosemtiske behandlinger med overbehandlede hollywood fruer og duck-lips. Dette er uheldig. Kosmetiske behandlinger skal gi et naturlig resultat, der ingen andre enn deg selv skal kunne se hva som er blitt gjort. Du skal bare se opplagt og fresh ut. En bedre utgave av deg selv! Det er flere der ute enn hva du tror som har fått utført ulike behandlngers om du ikke legger merke. Disse fine resultatene er det ingen som velger og kommentere, fordi man vet ikke hvem det er! Med mindre man selv vil si noe om det. De med fordommer er desverre bare litt uvitende.

Jeg syns Stine Gisling sier det bra; Målet er å bruke så lite at det ikke er synlig for andre enn deg selv og din selvfølelse. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits