Gjør som Cameron Diaz i sommer!

Har du fått med deg det mest geniale sol -produktet som finnes?

Sunforgettable fra ColourScience.Hva er vell mer genialt enn solfaktor i pudderform? Som i tillegg kommer i en nett liten stick du kan ha i vesken, i lommen osv. uten at den tar alt for stor plass!

Jeg er helt over meg av dette fine lille produktet og selger stort sett ett pudder til hver og en som er innom klinikken. Det er bare fordi det er så genialt!

Alle skal smøre seg med solfaktor hver morgen. Dette for og forebygge aldring og unngå solskader på huden. Minner om at både dag og sol -lys står for 99 % av aldring på huden, så kan du selv vurdere om du ser det nødvendig med solfaktor hver dag! Jeg får dette spørsmåplet daglig, og svarer det samme til hver og en. Hvis du vil unngå å se ut som en rosin når du er 50, så gjør du deg en stor tjeneste med å smøre på et tynt lag med solfaktor, hver dag. Vi i Norden ligger på verdenstoppen av tilfeller med føflekkkreft! Så ja, solkrem er et must!

Dette trenger ikke være så vanskelig, men merkelig nok er det mange som slurver med solfaktor. Jeg har tipset om en solkrem som er tørr og fin, som ikke legger seg som en fet hinne på huden. I tillegg fungerer denne som en primer, et perfekt underlag for sminke. Dette er Zo skin health sunscreen+primer.

Men, så sminker du deg. Du er på jobben hele dagen. Du skal ut etter jobb og ta et glass hvitvin i solen. Hva gjør du da? jo, da har du Sunforgettable i vesken som du pudrer lett over aniktet og vips har du spf 50 i ansiktet.

Ligger du på stranden, varm og svett og føler deg blank i T-sonen? Da kan du pudre lett over med Sunforgettable og du blir matt og fresh i en fei!

I tillegg er dette produktet vannresistent og kommer i flere farger. Både i ulike hudfarger og i solpudder. Prisen er heller ikke noe å utsette på. Herligheten koster 498,-

Cameron Diaz har frontet dette produktet nå en stund, etter at også hun oppdaget hvor bruksvennlig dette pudderet er. Gå inn på denne linken om du vil lese mer om hennes erfaring og om produktet. https://www.colorescience.com/mineral-buzz/in-the-media/cameron-diaz-loves-sunforgettable

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits