Gjør huden sommerklar med Restylane!

 

Gjør huden din sommerklar med Restylane!
Etter en lang vinter trenger huden påfyll for å bygge seg opp igjen.
Når huden eldes er det mange faktorer som spiller inn. Men en av de viktigste bestanddelene huden tappes for er hyaluronsyre. Det fører til at linjer, furer og rynker kommer frem og ansiktet viser tegn på aldring. Restylane er basert på hyaluronsyre som er 99% identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Restylane er ikke permanent og brytes naturlig ned av kroppen.
Restylane kan brukes på mange forskjellige måter og dette er noen av tingene du kan gjøre med Restylane:
? Forbedre struktur og elastisitet
? Redusere linjer
? Skape konturer
? Gi volum og fukt til lepper
? Gjenskape volum i kinn, kjeve og tinning
? Behandling av hender og hals
Etter ønske og behov finner jeg som behandler og du som kunde ut hva som passer deg best av behandling, i forhold til dine ønsker og behov.  Vi i Teres er opptatt av en naturlig look, om det så er litt fukt til leppene eller om det er å minske linjer.

Er du interessert i hva Restylane kan gjøre for deg? Sett deg gjerne opp på en gratis konsultasjonstime, så gir jeg deg gjerne en vurdering.

Send meg en mail på lise.mette.strand@nobelclinic.no eller ring: 23384109/00Én kommentar

Linn Therese Dagsland

22.05.2014 kl.11:23

God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits