Ekstra boost med ferulac peel!

Sommer i vente og hva er vel bedre enn en oppfreshning i ansiktet??

 

Kjemiske peelinger peeler huden med forskjellige syrer. Konsentrasjonen av syren som er i peelingen avgjør hvor dypt peelingen trenger ned i huden. Sterke peelinger som går på hudstruktur er ikke aktuelt nå mot sommer-halvåret. En slik peelingen virker dypt ned i huden, og du har en "nede-tid" på ca. en uke med rødhet, svie og kraftig flassing. En sterk peeling gir mer eksfoliering/skade i huden. Dette er en super peel for de som ønsker hudforbedring, med egner seg best om høsten og vinter halvåret da solen ikke er sterk!

Men, en overfladisk peel som kvitter deg med gusten vinterblek hud og gir deg en liten boost, er ingen grunn å droppe nå før sommeren!

Ferulac peel er en overfladisk, men en effektiv peel! Denne peelingen er basert på nanoteknologi, noe som betyr at de aktive stoffene har god absorpsjon i huden. Denne peelingen gir:

- strammere hud

- mindre porer

- mer glød 

Ferrulac er en kraftig antioksidant som nøytraliserer frie radikaler, og reduserer celleskader. Den beskytter huden mot UVA og UVB stråler. Den har også en blekende effekt på overfladiske pigmenter. Denne peelingen er også godt egnet til Rosacia, da ferulac er antiinflammatorisk. Du kan forvente å bli stiv i ca. 2 dager, deretter starter lett eksfoliering. Etter ca. 5-7 dager er huden som ny. ( Her er det individuelle forskjeller ).

For optimalt resultat anbefales det og ta en serie på ca. 4-6 peelinger med 2-4 ukers mellomrom. Dette avhenger av reaksjon! Vanligvis koster denne peelingen 1500,-. Nå har vi 50 % på peelingen!

Peelingen kan utføres året rundt da man bare trenger å unngå soleksponering i en uke etter peelingen. Anbefaler min spf 30 i etterkant uansett!

Ferulac peel kan også anvendes av gravide. Da setter vi sammen en litt mindre aktiv peel! :)  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits