Husk solkrem i påsken!!

Jeg vet det er mange som gleder seg til å endelig slikke sol på påskefjellet!! Etter en lang og mørk vinter er det deilig og endelig se solstråler!! Kom dere ut i solen og nyt, men ikke glem solkremen!! Vårsolen er sterkere enn du tror!!

Solkrem er den beste beskyttelsen for huden din når det kommer til aldringsprosess. Visste du at solen står for hele 90 % av hudens aldring? Den skaden huden din får av og være ute i påskesolen uten beskyttelse tar lang tid å reparere. Da må den behandles med medisinske behandlingsprogrammer som Obagi nu derm og Zo medical. Pigmenter hentes opp i huden og du kan få pigmentflekker. Noen ganger kommer de med en gang, andre ganger ligger de latent i huden og popper opp når du blir eldre. Huden blir grov og du får raskere fine linjer og rynker.

Den beste beskyttelsen du kan gjøre for huden din, ikke bare i påskesolen med ellers er solkrem. Spesielt viktig er det med solkrem nå i påskesolen når solen er så sterk og huden som er lite forberedt. Jeg får ofte spørsmål om SPF 30 holder eller om man må bruke SPF 50? Det aller viktigste du skal se etter i en solkrem er at den beskytter for både UVA og UVB stråler. Velger du en solkrem som i tillegg inneholder antioksidanter, får du en ekstra beskyttelse for frie radikaler som også forebygger hudens aldring. Jeg anbefaler og velge en solkrem som er tilpasset hudtypen din.

Selv bruker jeg Zo Skin health - Oclipse sunscreen + primer.

Denne ble faktisk kåret til den beste solkrem av Total Beauty! Hvorfor denne er så manges favoritt er fordi den fungerer som en primer/sminkeunderlag og har en lett brunfarge. Inneholder naturlig melanin, noe nordisk hud har veldig lite av! Mange dropper solkrem i ansiktet nettopp fordi man blir fort blank og man føler man har seig tyggis på huden. Denne bør prøves! Denne kjenner du faktisk ikke at du har på! :)

Denne har vi forresten også på kundeklubb tilbud nå. Koster vanligvis 850,- Men denne godsaken får du nå for 699,-

Meld deg inn i kundeklubben vår da vell!! Gå inn på TeresNobel og registrer deg, så sender jeg gjerne i posten eller enda hyggeligere -kom innom! Vi har masse påskegodt!! :)

God påske!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits