"Shopper" du pris?

Jeg opplever daglig telefoner på jobben fra ulike personer som lurer på pris på behandlinger. Mange velger å gå for den klinikken/salongen som selger billigst filler, botox, hårfjerning, kjemiske peelinger, osv.
Jeg sier ikke at det galt og orientere seg i markedet, men gå ikke bare etter pris!! Klinikkens renome, behandlerens erfaring, hvilket utstyr klinikken har til å utføre ulike behandlinger, bør også være med i vurderingen før man velger klinikk.

Hvis du shopper pris og går kun etter det billigste alternativet, kan du faktisk ende opp med å bli ganske skuffet over valget. Her kan du som kunde faktisk bli litt lurt! Jeg ser flere steder på facebook, gatebokker,, annonser, osv med ulike tilbud som sinterynke 1000,- , hårfjerning overleppe 500,- Hvorfor tror du det er så mye billigere på noen klinikker og dyrt på andre??

Du som kunde må være klar over at vi som behandlere har meget ulik kompetanse. Du som kunde kan risikere å betale det samme til en helt fesk behandler som er under opplæring, som til en med mange års erfaring og gjennomført autorisasjonsprogram. Det er ditt ansiktet og din kropp vi prater om, så her må du som kunde være litt kristisk! Eks. har Restylane et eget autorisasjonsprogram, der vi blir gradert fra nybegynner til spesialist. Vi har enten diplomer eller skilt på oss når vi jobber, slik at du som kunde enkelt kan forsikre deg om at du vet hvilket kompetanse nivå din behandler er på. Da har du en allerede der en pekepinn på om det er rimelig å betale litt mer eller litt mindre. Kunnskap og erfaring koser penger!

Det samme gjelder laser behandlinger. Hvorfor tror du det er så forskjell på pris?? Svaret? Gode og dårlige maskiner! Hvis en klinikk eller salong er rasende billig på hårfjerningsbehandlig bør du kansje tenke deg om to ganger. Mest sannsynlig har denne klinikken en billig laser som gir dårligere resultat, enn en dyrere laser! På grunn av dette vil du mest sannsynlig ende opp med å måtte betale for enda fler behandlinger for å oppnå et bra resultat. Mitt råd er å undersøke pris, men gå for det alternativet hvor klinikken ser mest troverdig ut, og hvor prisene harmoniserer med markedet. Rasende billig er sjeldent kvalitet! Kosmetiske behandlinger skal gjøres av autorisert helsepersonell! Ikke gå for fristelsen og velg billige behandlinger. Det blir bare dyrt i lengden!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits