Modeller søkes til IPL, Torsdag 21. Mars

Det er fortsatt noen ledige timer til IPL Torsdag 21. Mars. Til dere som ikke har fått det med seg, så er dette opplæring av vår nye superskjønne vikar Kari Anne Eik. Det blir gitt opplæring av Micromed, som skal være tilstede under alle behandlingene.

Har du sprengte blodkar, pigmentflekker eller hårvekst i ansiktet, har du mulighet til en gratis behandling Torsdag 21. Mars.

Interessert i og være modell? Send meg en mail: Lise.mette.strand@nobelclinic.no. Skriv adresse, telefonnr og fødselsdato, så booker jeg deg inn på time. Foreløpig er det ledige timer mellom kl. 15 og 16.

 

Hører fra deg! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits