Mars tilbud til våre kundeklubb medlemmer!

Mars-tilbud til alle medlemmer av Teres Kundeklubb

Fin til afterski uten sinnarynker?

Påskesola er sterkere enn du tror! UV-filter i form av C-vitamin og solfaktor er et must til påskesola for å forebygge solskader. C-vitamin beskytter huden mot UV-stråling og frie radikaler, samt tilfører huden antioksidanter som gir huden vitalitet og glød. Fysiske UV-filtre i solfaktor gir en effektiv beskyttelse mot sol.

I mars har vi tilbud på kit fra Obagi til alle våre klubbmedlemmer. Kitet består av Obagi Professional-C serum og Obagi Sunshield SPF 50 til kr. 1300,- (ordinær pris kr. 1710,-).
Du sparer hele 410,-!

ER du ikke medlem? Send teres til 2242, velg Teres Nobel som din klinikk, og få eksklusive medlemstilbud på din mobil. I tillegg blir du med i trekningen av et gavekort på kr. 500,- hver måned.

Hva venter du på? :))Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits