Trenger demomodeller til IPL og permanent hårfjerning! Har du lyst?

Vi er i full gang med opplæring av vår flinke og skjønne nye kosmetiske sykepleier Kari Anne Eik. Hun er en etablert Restylane og botox behandler med sin egen virksomhet i Horten, og skal nå hjelpe oss 2 dager i uken mens jeg er hjemme i mamma permisjon.

Kari Anne skal ha en dag med Micromed og bli drillet i IPL og deodelaser. Derfor søker vi nå etter demomodeller!

Har du sprengte blodkar i ansikt, pigmentflekker eller ønsker du kansje generell hudforyngelse? Vi søker også etter demomodeller som ønsker permanent hårfjerning i ansikt. Nå har du mulighet til èn gratis behandling denne dagen; Torsdag 21. Mars mellom kl. 10 og 16.

Har du lyst og være demomodell? Send meg en mail til lise.mette.strand@nobelclinic.no eller ring meg på tlf: 23384109.Håper det er mange som ønsker og benytte seg av denne muligheten! :))

2 kommentarer

Inger lise Dahl

02.03.2013 kl.20:27

Kunne gjerne tenkt meg dette, har pigmentflekker og liker di ikke, og hvem vil ikke ha en hudforyngelse, men jeg bor i Trondheim :( Og dette er vel i Oslo?

Prøver og dekke di med concealer heter vel det? Men det hjelper ikke, har prøvd flere farger?

Hvordan gjøres dette? og event få dekt di?

nobellise

11.03.2013 kl.08:49

Inger lise Dahl: hei hei! Det stemmer. Dette er på Nobel Clinic Oslo. Vanskelig og dekke til pigmentflekker, men klinikk stokkan i Trondheim har også mulighet til og hjelpe deg med denne problematikken! :)

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits