Utnytt kremene dine maksimalt!

Produkter og kremer er ofte ganske kostbart, og da lønner det seg og vite hvordan man får mest mulig valuta for pengene. Altså, få best av effekten av kremen din!

Her er noen triks:

1. Peel ansiktet!

En god skrubb gjør underverker for huden. Du fjerner døde hudceller i det ytterste hudlaget, som fører til at de produktene du bruker trenger raskere og dypere ned i huden. Anbefales og gjøre miminum 1 x i uken, gjerne 2-3. Prøv deg frem.

Jeg anbefaler Sesderma abradermol.


Koster 498,-

Aluminium oksid krystaller som i hardhet og eksfolieringsevnen kun overgås av diamanter. Abradermol  øker elastisiteten i huden. Huden blir mykere og glattere på overflaten og fastere i dybden. Små uregelmessigheter på hudens overflate fjernes.  Teknikken kalles mikrodermabrasjon. Abradermol inneholder Shea butter, som er utvunnet fra shea nøtter, som vokser i Ghana.

 

2. Hva ønsker du?

Hva er det du ønsker og behandle? Produktet du nå påfører, er det som gir størst effekt på huden. Om det er acne, rynker eller pigmentflekker bør du velge det produktet som skal hjelpe først. Alderen din har stor betydning her for hva du velger av produkt. Som regel er det serum som inneholder de mest aktive ingrediensene.

Jeg anbefaler Ossential Daily power defense.

 

Koster 1750,-

Dette er min absolutte favoritt! Inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til og reparere seg selv. Leverer daglig retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for og reparere og styrke cellene. Huden blir bedre rustet mot fremtidig skade. Verdt prisen med tanke på hvor effektiv denne faktisk er! Passer til dere som er 30 +.

3. Fuktighet?

De aller fleste spørr etter en god fuktighetskrem fordi de føler seg så tørre i ansiktet. Trenger du egentlig mer fukt?

En fuktighetskrem blir liggende som en barriere over huden. Nesten som en "glad pac" som forsegler huden. Dette er kjempe bra dersom du er ute i kulde og hardt vær, men til det daglige bør du styre bort fra de tykke fuktighetskremene.

Er du tørr i huden, vil fete fuktighetskremer gjøre vondt verre for huden din. Den får rett og slett ikke puste, og cellene i huden får all fukt gratis uten og måtte jobbe selv. Cellene går i dvale, og du får igjen mindre produksjon av kollagen og elastin, som gjor at huden blir slapp og sliten.

Er du en av de som bruker mye fukt, men som bare blir tørrere og tørre, må du gjenom en tilvenningsfase. Huden må rett og slett tørkes ut, slik at celle vekkes til live og begynner og jobbe selv!

Har du en fet hudtype må du i allefall styre unna oljer og kremer og heller bruke et serum som f. eks: Daily power Defense fra Zo.

Til deg som er tørr og muligens litt ittitert i huden anbefaler jeg Daily renewal cream
på dag eller Overnight recovery cream på natt.

                      


960,- pr. stykk.

Disse lindrer, beroliger og gir næring til huden!

 

4. Bruk A -vit om natten!

Bruk en nattkrem som inneholder A-vit eller Retinol. Dette fornyer huden og forebygger skader fra UV stråler og frie radikaler. Blandt annet stimuleres kollagen og elastin produksjonen slik at fine linjer og rynker reduseres. Har du f. eks acne eller ett arr vil A-vit effektivisere tilhelingsprosessen ved at cellene stimules og blir mer aktive i huden.

Nattkremer inneholder som regel mest A-vit som virkestoff, da A-vit er solømfiendlig.

Her er det mange alternativer. Noen går for ren A-vit syre som smøres på huden, andre bruker litt mildere produkter som Overnight recovery cream som inneholder Retinol.

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits