Mørke ringer under øynene?

Er du også en av de som sliter hver morning med og dekke over mørke ringer under øynene? Er du lei av og høre; Har du sovet dårlig i natt? Vell, du er ikke alene. De aller fleste av oss har dem.. Men, hvorfor? Mine kunder spør meg hvordan bli kvitt disse. Finnes det noen mirakelkur som kan fjerne mørke ringer?

Ingen annen årstid er så hard mot huden som vinteren. Temperatursvingningene mellom utendørs og innendørs, den tørre luften, det kompakte mørket og de altfor få solstrålene tapper huden for sommergløden og gjør den gusten og blek.

Selv om det er vinter og du tenker at - ingenting hjelper...! , er det svært viktig med gode hudpleierutiner slik at huden holdes frisk og sunn, og motstandsdyktig mot ytre og indre påvirkninger som UV-stråler, frie radikaler som forurensning og stress! 

Kicks publiserte nylig i sin Beauty Report 2012, at mørke ringer står øverst på listen over hva nordiske kvinner ønsker og korrigere! Mørke ringer er faktisk en av de få ytre skavankene som påvirker utseendet negativt som gjør at vi ser eldre, trettere og mer sliten ut. Mange forbinder mørke ringer med for lite søvn, dårlig søvn eller for mange våken netter eller sene kvelder ute på byen.

Dette er kansje lite fortjent om du faktisk er en av de som prioriterer skjønnhetssøvnen og bruker gode hudpleieprodukter? Det syns i allefall jeg..!

 

Synsbedrag?

Det er faktisk ikke slik at lite søvn og sårlig hudpleierutiner kun er årsaken til mørke ringer. Selvfølgelig er det medvirkende, men ikke avgjørende!

Pigmenteringer rundt øynene er faktisk genetisk, og et snev av synsbedrag..! Hvis du strekker ut huden under øynene med en finger, vil du se at huden slett ikke er mørkere , men at litt ekstra hud under øyet gjør at det oppleves som mørkere.

Andre årsaker som også forårsaker mørke ringer er blodkar som ligger på hudpverflaten som gir inntrykk av partier med skygge. Samtidig har alle forskjellige forutsetninger rent anatomisk, der ansiktsformen kan gjøre at lyset faller slik at noen virker mer huløyde. 

Alder er også en medvirkende årsak. Fra vi er 40 år forandres ansiktsstrukturen seg, der fettposene i ansiktet som fungerer som "støtte" siger nedover og omfordeles i ansiktet. Etterhvert som huden blir tynnere og du får mindre fett like under øynene, vil lyset falle slik at det danner seg en skygge under øynene som lett kan oppfattes som mørke ringer.

 

Så tilbake til spørsmålet; finnes det noen mirakelkur mot mørke ringer under øynene?

Har du prøvd agurkskiver, svalende kamilleteposer eller kjølende øyemaske? Dette er i grunn kun en quick fix der og da, men absolutt verdt et forsøk dersom du føler du ser ekstremt trøtt ut!

- Et annet alternatv er faktisk en god øyekrem, som helst bør inneholde K og A - vitamin. K - vit påskynder legningen av blåmerker og blødninger under huden, og brukes egentlig etter operasjoner. A-vitamin har en viss blekende effekt på huden dersom den har økt pigmentering eller arr etter skader eller betennelser.

Mange er kansje skeptisk til en øyekrem. Saken er at du må bruke den konsekvent morgen og kveld over en lenger periode. Kansje faktisk 6 mnd. før du kan se at denne kremen har gitt resultater. Det hjelper ikke bare med 4 uker,, som veldig mange gjør og utålmodig prøver en annen ny øyekrem som skal  love gull og grønne skoger.

Vi på Teres Nobel har tre stykk varianter av øyekremer som hjelper til dette formålet. Disse har jeg omtalt tidligere:

* Elastiderm Eye Serum fra Obagi.

* Zo skin health intense eye repair fra Obagi.

* Sesderma angioses kit anti dark circles.

Klikk dere inn på liken og les mer om disse produktene.

 

- Concealer gir huden et visuelt løft og reflekterer lyset slik at det ikke danner skygger like under øynene.
- Fillere i Tear Throug er også meget godt egnet til og fylle ut det lille hulerommet du får under øyet og som lager en mørk skygge. Denne er en veldig rask og effektiv behandling som gir synlige resultater med en gang. Er du veldig plaget med mørke ringer, er dette det jeg anbefaler på det sterkeste! Les mer om denne behandlingen ved og klikke på linken ovenfor.

Restylane eller Juvederm legges under huden for og fylle ut det lille hulerommet. Dette er en behandling som gir et veldig naturlig resultat. Øynene blir mer fremtredene, og du ser mer våken og opplagt ut!

 

 


Før og etter bilde med Restylane. Naturlig resultat og vanskelig og sette fingeren på hva som faktisk er gjort? De aller fleste er veldig positivt overrasket over hvor naturlig og fint dette blir. Gå inn på restylane sine hjemmesider og se flere bilder om du ønsker! :)

 

Så enten det er mørke skygger, pigmentforandringer eller tynn hud som forårsaker mørke ringer, finnes det faktisk flere muligheter som kan minske mørke ringer under øynene! :)

 


 

3 kommentarer

Inger lise Dahl

18.02.2013 kl.02:07

Ser dere skriver at en kan ta restylane under øynene for å få vekk poser å se mere våk.

en ut.

Jeg var hos Elipseklinikken og di sa at di ikke satte restylane el noe under øynene, så da ble jeg fortvilt pga jeg ønsket og slippe å ha di posene jeg har. Di er ikke så store, men jeg føler at jeg ser sliten og gammel ut.

Er det forskjell på klinikkene, at noen gjør det og andre ikke. Fikk beskjed at en kunne ikke gjøre noe med dette? Men ser no her at denne damen ble jo kjempefin.

nobellise

18.02.2013 kl.13:06

Inger lise Dahl: Hei Inger Lise! Det er ikke alle som utfører denne behandlingen, men det er også ikke alle som egner seg til denne behandlingen. Det kommer ann på om det er poser eller om det er søkk du har under øynene. Jeg anbefaler deg og bestille en kons. så kan jeg se om det egner seg!
Lise-Mette :)

Inger lise Dahl

19.02.2013 kl.19:13

Takk for svar :-) No bor jeg Trondheim og er sjeldent i Oslo, så det er synd.

Ja vet ikke om jeg skal kalle det søkk el poser. Er vel et søkk så litt poser på kanten lenger nede. No binder jeg vann i kroppen, og da er jeg værre rundt øynene. Da kaller jeg det at jeg er hoven . Jeg må ta vanndrivende og da blir jeg litt bedre rundt øynene. Men vanskelig for meg og forklare det rett. Syntes bare det var rart at di sa at di ikke stakk under øynene.

Mvh Inger Lise

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits