Teres Nobel

Vi opplever at mange av våre kunder og de som tar kontakt tror vi ligger lagt ut av byen. Dette stemmer ikke!

Vi holder til på Ryen. 10 min med t-bane fra Oslo s. Det er også enkelt og komme seg hit med bil. Fra Oslo kjører du mot Ryen, og tar til høyre i rundkjøringen på Ryen. Gratis parkering finner du rett utenfor våre lokaler.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler på Ryen, skjermet fra folkelivet i byen. Hos oss er du derfor relativt skjermet for mye oppmerksomhet, man ellers ikke er så glad i etter enten en operasjon eller kometisk behandling.Vi har tre stykk kirurger, dyktige på hver sitt felt. Vi utfører blandt annet brystforstørrelse, facelift og mage plastikk.

Samtidig har dere meg på kosmetiske behandlinger som laser, fillere og botox. Er du interessert i hva vi har og tilby? Gå inn på vår hjemmeside! :)

Ønsker dere konsultasjon med kirurg eller behandling med kosmetisk sykepleier? Ring: 23384100 eller send mail til Lise.mette.strand@nobelclinic.no

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits