Vinteren - perfekt for hudfornyelse.

Til dere som tenker at huden er grå og trist i disse tider; ta en kjemisk peel! Vinteren er ofte den tiden hvor huden er tørr, rød og mange opplever mer acne og urenheter. Mørketiden setter også sitt preg på sinnsstemningen, og det vil også vises på huden. Huden ser og føles mer slapp, trist og gusten!Vinteren er derfor den perfekte tid til hudfornyelse. Ikke bare er det bra i forhold til lite soleksponering, men også som et lyspunkt i den ellers ganske mørke årstiden. Hva er vell bedre enn en hud og ser og føles mer levende og frisk?

Mange veier til hudfornyelse, og man velge ulike grader av hudfornyelse. Noen ønsker og gå hardt til verks for og få et raskt og optimalt resultat, mens andre vil prøve seg frem litt forsiktig og unngå store reaksjoner som er forbundet med hudfornyelse. Alt er bedre enn ingenting, resultater vil komme uansett! Men, på ulikt tidspunkt.

Er du nysgjerrig på hva du kan gjøre? Kontakt oss på tlf: 23384109 og bestil en gratis og uforpliktende konsultasjon. Eller send oss en mail til: lise.mette.strand@nobelclinic.noKjemisk peeling er forøvrig en utmerket behandling og starte med om nettopp hudfornyelse er målet. Les mer om dette på vår hjemmeside.

Vi har også nå 30 % på kjemisk peel til alle våre medlemmer i kundeklubben. Er du ikke medlem? Meld deg inn "her".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits