30 % på kjemiske peeling - Kundeklubb tilbud!

VInteren er den perfekte tid for litt hudfornyelse. Kjemisk peel er en ypperlig behandling om du ønsker en fresh og ny start for huden din!

 Med en kjemisk peeling får vi av den gamle overhuden, og døde hudceller blir borte. Ny frisk hud kommer frem, samtidig som denne huden er behandlet med ulike syrer, som f. eks. acne, pigmentflekker, eller rett og slett mer oppstrammet!

Behandlingen tar ca. 45 min. Det vil svi og brenne litt når vi legger på peelingen, men dette forsvinner etter 2-3 minutter etter at peelingen er lagt på. Etter ca. 2 dager begynner eksfolieringen, og du må regne med ca. 5-7 dager med flassing. Du trenger ingen ferie eller sykemelding for og kunne utføre dette. Du får med seg et post healing kit som skal brukes uken etter peeling, som inneholder beroligende og fuktighetsgivende produkter som gjør at hunden ikke ser behandlet ut.Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg?

Er du medlem av vår kundeklubb? Hvis ikke bør du melde deg inn nå, da vi har et tilbud med 30 % på alle typer peelinger til våre medlemmer.  Kontakt oss på tlf: 23384109 eller mail: lise.mette.strand@nobelclinic.no

 

Én kommentar

by Myrvang

11.01.2013 kl.13:53

Ååå. Det hørtes herlig ut :)

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits