Problemhud - hvordan sminke seg?

Er du en av de som har røde merker i huden grunnet betente kviser eller arr? Du føler du ikke kan gå ut av døren før du har smørt på et tykt lag med dekkkrem i håp om og sjule røde og brune flekker?Det er ikke enkelt, og like vanskelig er det og finne de rette produktene som faktisk klarer og sjule disse merkene bra nok, uten at det ser ut som teatermaske!

Et godt tips er: bruk Ittens fargelære.

x Lille dekkes med gult

x Blått dekkes med orange

x Rødt dekkes med grønt

x brunt dekkes med rosa

 

Har du en rød og betent kvise bør du bruke en grønn concealer, og deretter påføre din vanlige fondation i din hudfarge.

Har du derimot en brun skorpe etter en kvise, må du bruke en rosa farget consealer.

Dette gjelder alle typer hudproblemer som acne, sprengte blodkar og pigmentflekker.

Mer om dette kan du lese i artikkelen fra KK: http://www.klikk.no/kvinneguiden/mote/article805397.ece

 

Jeg anbefaler Ripar Cover make up, som er et fantastisk produkter som dekker over alle slags hudproblemer med et naturlig resultat. De har et stort utvalg av farger. Designet rett og slett til alle dere med ulike hudproblemer.Merket får dere kjøp av Sol PMU.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits