Fresh hud til jul?

Føler du deg sliten og lite fresh til jul?

Alle ønsker og skinne i julen, sammen med familie og venner. Dette er tiden av året hvor det er mye selskaper og festligheter festligheter og selskaper. Desverre er det slik at vinterhalvåret med tørr og kald luft og lite sol, er det mange som føler seg grå, gusten og lite klar for å ta fatt på årets julefeiring!

Et tips til den som ønsker en liten oppfreshning av huden er kjemisk peel!Vinteren er den perfekte tid til å friske opp huden og få ny glød!

 En kjemisk peel får bort gammel og gusten hud, slik at ny hud kommer frem.

Er du flink til og etterbehandle huden, vil resultatet bare bli enda bedre! Mange alternativer her, men om du evnt. starter på et hudprogram vil du i tillegg jobbe med huden i dybden, og resultatet vil bli langvarig og enda bedre.

Det tar tid og forbedre huden!

 Det er desverre ikke gjort på "en, to, tre". Men, med en kjemisk peel er du kommet godt i gang, og du vil se og føle merkbar forskjell på huden.Avhengig av hvilke styrke du velger, vil du eksfoliere noen dager etter behandling. Jo sterkere peelingen er, jo lenger eksfolierings tid og større effekt vil du få.

Mange spør meg; må jeg ta meg fri fra jobb en uke? Svaret er nei. Jeg pleier og anbefales og ta en slik peel på en Onsdag, slik at du har helgen til å eksfoliere.

Pris for en kjemisk peeling er fra 990,- til 2998,-

Er du nysgjerrig eller ønsker en uforpliktende og gratis konsultasjon? Ring: 23384109 eller send mail: Lise.mette.strand@nobelclinic.no

Perfekt og ta seg tid til en uke før jul! :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits