Filler og botox gone bad?

Jeg får stadig bekymrede telefoner fra personer som har gjort Restylane behandling. Typisk for disse er at de har fått utført behandling på andre steder en ordentlige klinikker eller salonger.

Jeg vet ikke om jeg kan få sagt det tydelig nok og mange nok ganger: Velg en erfaren autorisert Restylane behandler!

Hvis du først skal gjøre injeksjonsbehandlinger, anbefaler jeg på det sterkeste og gå til en som vet hva han/hun holder på meg. Det er ansiktet ditt vi behandler, og komplikasjoner kan oppstå dersom det ikke blir gjort korrekt. Ansiktet ditt er er ikke noe man skal "øve" seg på!

Hvordan vet du om din behandler er autorisert? Se etter et autorisasjonsskilt på din behandler!

Alle restylane behandlere går igjennom et autorisasjonsprogram. Det er spesielt viktig at behandleren har gjennomgått spesialopplæring i de ulike behandlingsteknikkene med Restylane. De som behandler med fillere SKAL også være sykepleier eller lege! På den måten kan vi klare å gi deg riktig informasjon, forventninger og resultat av behandlingen slik at du som kunde føler seg trygg og blir fornøyd. Dere som kunder har lov til å spørre deres behandler om autarisasjon og erfaring, før behandling. Du skal være trygg!

 

Mange uerfarene behandlere / useriøse salonger lokker til seg kunder med usedvanlige gode rabatter på injeksjoner. Du som kunde bør stille deg kristisk til dette og undersøke om dette er et " lokketilbud" eller om det faktisk er et bra tilud på en klinikk!

Ikke alltid gå for det billige. Som med alt annet, du betaler for kompetanse og kvalitet! Velger du det billigste, er sjangsene også større for at du ikke får det resultatet du ble lovet, ei heller en komplikasjonsfri behandling.

Et annet problem er at noen reklamerer med billige behandlinger og bruker kjente merkenavn som restylane og botox. Grunnen til at de klarer å selge dette så billig kan være fordi de ikke bruker disse merkene, og heller bruker billigere merker som ikke gir de samme resultatene du kan forvente av de mest kjente merkene vi har.

Jeg skriver dette fordi det stadig er flere som ringer og spør om det er normalt med ulike reaksjoner. Altså er dette en liten reminder på at dere tar dere tid til å sjekke ut behandler, salong/klinikk før dere velger å gjøre behandling. Du skal være sikker på at du er i trygge hender!

For mer informasjon om restylane og hvor du kan finne anbefalte klinikker, gå inn på www.restylane.no.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits