Åpen kveld 4. des

 

 

Minner dere på Åpen kveld, neste Tirsdag 4 des.

Her blir det fort fullt, så her gjelder det og være tidlig ute.

Vi sørger for julestemning med gløgg, pepperkaker og fine give aways!!

 Frode Amland forteller litt om facelift og øyelokk, og jeg vil fortelle dere mer om de ulike behandlingsalternativene som finnes på Teres Nobel.

For påmelding, send mail til: lise.mette.strand@nobelclinic.no eller ring oss på tlf: 23384109.   

6 kommentarer

jane

28.11.2012 kl.09:01

Hei!

Jeg har ikke anledning den 4., men kanskje du kan hjelpe meg med dette spørsmålet her?

Jeg er 33 år og har akkurat vært hos frisøren. Da ser jeg virkelig hvor sliten og gammel jeg har blitt "sånn over natta..." Det mest plagsomme og påfallende er linjer fra nesen og ned mot munnen. Linjer + at kjakene liksom henger litt over.... Jeg har restylane - veldig naturlig resultat - i leppene - og synes henget i kjakene kom mer etter det, men mulig det er noe jeg innbiller meg. Hva kan gjøres her for et mest mulig langvarig resultat? Restylane holder svært kort på meg. Og jeg synes dette er veldig tidlig...

nobellise

28.11.2012 kl.10:59

jane:

Hei Jane!

Desverre begynner aldringstegn og vise seg når man blir eldre. Og det mest klassiske er mer markert fure fra nese og ned til munn. Denne kalles nasolabial linje.
Heng ved kjakene er også typiske tegn. Årsaken til dette er at vi mister fettposer i ansiktet når vi blir eldre. Spesielt i kinn! Disse fungerer som støttemur for huden, slik at huden er stram og lite rynker når vi er unge. Samtidig blir huden mindre elastisk og "heng" begynner og vise seg.

Restylane er et supert alternativ for å erstatte volumtap, som dette nettopp er. Vi må "erstatte" de fettposene/volumet som er tapt, slik at huden skal få mer å "henge" seg på.
Restylane i ansiktet holder ofte lenger enn i leppene, varighet er ca. 6-8 mnd. Ofte krever en lsik behandling 2-3 ml Perlane eller Sub Q ( restylane). Jo mer man fyller, jo mer løft og lenger varighet vil du få. Ofte er det slik at man må fylle på noen ganger i løpet av 3 mnd, for å bygge opp volum. Deretter holder det med hver 8 mnd. Alt dette kommer selvfølgelig ann på utgangspunktet ditt, og ønske om resultat.

Kontakt meg gjerne på klinikken, så setter jeg deg opp på en kons. time om du ønsker mer informasjon! :) Lykke til!

jane

28.11.2012 kl.13:09

Hei og takk for svar!

Jeg får tenke litt på det. - Skjønner at dette blir en kostbar "affære" og er mer omfattende enn en leppebehandling - og ingen "quick fix før julebordet akkurat :)

nobellise

28.11.2012 kl.13:12

jane: Det kommer ann på hvilket resultat man ønsker! :)

jane

28.11.2012 kl.13:36

Ja, jeg skjønner at dette er veldig individuelt ifht både utgangspunkt og ønske om endring! Godt det i alle fall fins muligheter!

jane

28.11.2012 kl.13:44

Må også korrigere meg litt på det med hengende kjaker - er vel ikke helt der ennå, mer at huden virker tørr og har to synlige linjer - da holder det kanskje med en sprøyte?

Takk for god info forresten :)

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits