Åpen kveld 4 des.

 

Vi har gleden av og invitere dere til åpen kveld Torsdag 4. des.

Her blir det julestemning med pepperkaker og gløgg, samt gode tilbud og gode julegave tips! Vi starter kvelden kl. 18 og holder på til ca. kl. 21.

Denne kvelden skal Frode Amland fortelle oss litt om facelift, og jeg kosmetisk sykepleier vil fortelle dere litt mer om våre kosmetiske behandlinger.

Frode Amland er en av landets beste facelift kirurger. Er du nysgjerrig på hvordan resulatet kan bli, hvordan en slik operasjon foregår? Da bør du ta deg turen og høre på hva denne mannen har og si. Du har også mulighet til å få en prat med kirurgen etter foredraget om ønskelig.

Mange lurer på forskjellen mellom botox og restylane, og mange vet ikke om de skal ha en kjemisk peel eller filler. Av den grunn vil vi lage en liten oversikt over hva de ulike behandlingene er og hva man kan forvente av de.


Da det nærmer seg jul, kan det også være det blir trekning av ekstra mange premier denne kvelden?

Håper du har anledning til å komme. Dette er populære kvelder, så her gkelder det å være raskt ute med å bestille plasser.

For påmelding: Skriv Navn, adresse og telefonnr på en mail og send til: lise.mette.strand@nobelclinic.no

eller ring oss på tlf: 23384109.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits