Hvordan behandle store porer?

I forrige innlegg lovet jeg tips på hvordan behandle store porer. Så her kommer de!

Først om fremst er det viktig med gode hudpleierutiner. Rens huden din morgen og kveld. Hvis du ikke renser huden din, vil ikke huden klare å transportere fett og slaggstoffer ut av huden, og poren blir større og tetter seg.

Nr. 1 er derfor Rens huden morgen og kveld. Ikke fall for fristelsen og dropp og ta av sminken en lørdag kveld når du er sliten og trøtt. Det tar kun 2 min, og du vil merke stor forskjell på huden om du opprettholder en ren hud.


Obagi Exfoliating cleanser. Verdens beste rens som fjerner fett og døde huceller. 550,-

Nr. 2. peeling. Når vi snakker om peeling mener vi som mangt. Peeling kan også bety en skrubb. Og skrubbe huden x 2-3 i uken vil gjøre underverker. Du skrubber bort døde hudcellers og ellers annet smuss som ligger på huden som kan tette porene. Dette skal ikke gjøres for ofte, da det kan gjøre vondt verre. Skrubber man for ofte kan huden begynne og produsere mer fett for å kompansere for det som fjernes.

Min favoritt, sesderma abradermol. 498,-

Med peeling mener vi også kjemisk peeling. Disse finnes i forskjellige styrker, og hensikten er og fjerne det øverste hudlaget, slik at ny og frisk hud kommer til. De kjemiske stoffene vil også stimulere de nye cellene til fornying og komme til overflaten. Med en kjemisk peeling får du en eksfolierende effekt, slik at man døde hudceller blir borte, og porene blir mindre og huden føler mykere og mer fresh.

Nr. 3. Tretinoin. Dette er A-vit syre. Det finnes også utallige kremer som inneholder A-vit og retinol. Som kunde bør du derfor være kritisk til hva du kjøper av produkter, da mange rett og slett ikke holder hva de lover, fordi de faktisk ikke inneholder det som man tror den skal, ut ifra navn og hva det står på produktet. Det bør være en bra innhold av tretinoin om den skal funke til hudfornyelse. Her på klinikken bruker vi mye ren tretinoin, som er en reseptbelagt krem. Tretinoin finnes normalt i kroppen vår, og er det eneste preparatet man har klart å bevise vitenskapelig at har en reparerende effekt på hudaldring. Grunnen til det er at preparatet øker hudens naturlige celledeling, slik at huden raskere byttes ut. Det i tillegg til at tretinoin løser opp tette porer bidrar til at man får en jevnere hud. Det billige er ofte det beste! En tube med tretinoin koster 350,-


Obagi nu derm programmet er perfekt til den som ønsker hudforyelse. Programmet er basert på A-vitsyre og Hydrokinon.

 

Ønsker du en vurdering av din hud, samt hva du kan brke av hudpleieprodukter. Mail meg på: lise-mette.strand@nobelclinic.no, eller ring på 23384109.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits