Øyebrynsløft?

Føler du deg litt tung i øynene og kunne tenkte deg et lite øyebrynsløft?

Med tunge øyelokk ser man ofte sliten og eldre ut. Ved tunge øyelokk løfter man automatisk også på pannen, nettopp fordi man prøver å heise opp øyelokkene. Dette gjør at rynker i pannen blir sterkere og mer markert. Øynene er et kommunikasjonsmiddel, og tunge øyelokk hindrer bevegelser og gjør et blikk dødt og livløst.

Har du mye hudoverskudd på øyelokket er dette en indikasjon på øyelokk plastikk. Dette er den mest vanlige operasjonen vi gjør her på Teres Nobel, og er ikke bare en operasjon for eldre, også for unge. Har du overflødig hud, er du egnet til operasjon.

Dersom øynene bare føles litt tunge, men du føler ikke at det er så tungt til at operasjon er nødvendig, er Restylane i øyebrynet en god erstatning.Restylane i øyebrynet gir et lett løft, uten kirurgi. Det vil løfte blikket, og du vil kjenne en merkbar forskjell på hvor tungt det er å holde opp øynene.  

Fra i morgen er det kampanje på Restylane her på Teres Nobel; 25 % rabatt.

For timebestilling ring: 23384100, eller send mail til: lise.mette.strand@nobelclinic.no

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits