Soft facelift - uten kirurgi!

Fillers og botox blir stadig mer og mer populært. Dette er mest sannsynlig fordi folk begynner å se muligheten med fillers, og ikke minst mer kvalitetbevisste i forhold til produkt som blir brukt, og klinikker man velger å få utført behandling.

Hvordan se yngre ut og friske opp huden uten kirurgi?

Med alderen blir huden tørr, rynkete og mister volum. MEN, ved hjelp av fillere som Restylane og juvederm, kan man gjenopprette tapt volum og gjenopprette fuktigheten!

Restylane og Juvederm har ulike produkter, som gjør at vi kan skreddersy en behandling som passer deg i forhold til ditt behov, ønsker og forutsetninger.

Mange finner gleden i å kombinere fillere og Botox. Botox som er et muskelavslappende middel, brukes til å minisere pannelinjer, sinterynken og kråketær. Ved en kombinasjon kan man oppnå et utrolig bra resultat, hvor du får dekt dine ønsker på en svært effektiv og langvarig måte.Er det koplikasjoner forbundet med fillere og botox?

Avgjørende for at behandlingen blir vellykket er at behandleren har kunnskap innen anatomi og fysiologi, samt god erfaring med fillere og botox. Behandleren skal vite hva man gjør. Derfor har du et ansvar som kunde og oppsøke klinikker du vet er seriøse! Et godt tips er å se etter ID kort som ALLE behandlere skal bære, som en indikasjon på at man er autorisert Restylane behandler.

Behandlingsmuligheter?

Med fillere har du en rekke behandlingsmuligheter som kan gi deg et lite "løft". Når man blir eldre mister man volum i huden, noe som kan erstattes med fillere. Man kan f. eks. legge mer volum i kinnben, definere kjeve og hakeparti, løfte øyebrynene. Man kan også legge volum i nasolabial linje og marionette linjen. Dette er ofte det første områdene hvor aldring merkes. Disse linjene er ofte de første kommer!

Mange får også sinterynke og kråkeføtter når du smiler. Disse kan man duse ut ved å sette en liten dose botox.

En behandling vil gi deg et lite løft og ungdommeligheten tilbake. Hensikten er ikke at du skal se "ung" ut igjen, men man skal fremheve og gjenopprette de gode linjene og sidene ved ditt ansikt.

En slik behandling kan være et alternativ til deg som ikke er klar for inngrep. Men det kan også være en fin tileggsbehandling til f. eks en facelift, om det er slik at man har mye overflødig hud man har behov for å kvitte seg med først.

Uansett, en kombinasjon med fillere og botox kan gjøre mirakler!Er du usikker på hva du evnt. har behov for? Er du nysgjerrig på behandling, men vet ikke om du er klar for det enda?

Ta kontakt med meg på Teres Nobel og jeg setter deg gjerne opp en en uforpliktende og kostnadsfri konsultasjon.

Du kan også ringe med direkte på klinikken: 23384109

Vell møtt! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits