Rynker på overleppen?

Har du rynker på overleppen, såkaldt røkerynker rundt munnen?

Disse rynkene blir som regel mer og mer synlige jo eldre vi blir, og kommer uavhengig av om vi røyker eller ei. Dette er rynker som kommer som følge av vanlig mimikk når vi prater og aldring av huden. Jo eldre vi blir, jo mindre produksjon av hyaluronsyre har vi, og dermed blir rynkene mer og mer fremtredende.

Leppene er også det område som får mye oppmerksomhet, og nettopp derfor er det mange som ønsker å gjøre noe med disse linjene.

Disse behandles best med Restylane Vital. Dette er en tynn hyaluronsyre filler som brukes til behandle fine linjer, men kansje mest kjent for hudforyngelse. Ofte kalles denne behandlingen for Skin boosters om man tar i kinnområdene.


 

Før

Etter

Som regel holder det ikke med en behandling, da dette kun er en filler som gir fukt, og gir lite volum. Som regel må man ha behandlinger x 3, med ca. 3 uker mellom hver behandling.

Prisen for 1 gang er 2500,-. Velger du x 3 behandlinger får du hele behandlingen for 6000,- Du sparer altså 1500,-

Denne behandlingen kan også kombineres med leppebehandling, eller andre fine linjer du ønsker å behandle i ansiktet.Er du nysgjerrig, kontakt med på Tlf: 23384109, og bestill en gratis konsultasjon for mer informasjon.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits