Hyaluronsyre på boks?

Vi snakker om "Hyaluronsyre fillere". Dette er fillere som brukes til å gi volum, slik at man kan fylle ut linjer og rynker, mer volum til lepper, kinnben.. Osv.

De mest kjente er Restylane og Juvderm.Hyaluronsyre er noe vi har naturlig i huden fra vi er små. Etterhvert som vi blir eldre, sammen med eksponering av sol, forurensning, hardt vær, vil produksjonen avta. Dette merkes med at man begynner å få fine linjer og rynker.
Før                                                                                 Etter

 

Noen ønsker et tilleggsprdukt de kan bruke ved siden av hyaluronsyre filler. Et produkt som vedvarer effekt.

Mens andre ønsker et produkt de kan bruke istedet for fillere, som også kan erstatte litt av dette volum tapet.

Fillderma Lips Dio, er et to-trinnssystem som skal fylle ut rynker. Hyaluronsyre binder til seg fuktighet og lager mer volum. På den måten vil fine linjer og rynker bli mindre. Denne kan bruke som foregyggende til en aldrende hud eller i kombinasjon med filler behandling. Denne fukter huden, gir men mer volum og elatisitet. Produktet har en nano -tekninogi, som fungerer slik at produktet trenger dypere og raskere inn i huden.

Denne koster 1098,- 

Fillderma Lips

Dette produktet finnes også til lepper. Få fyldigere lepper en hyaluronsyre krem!

Koster 498,-

 

Kom gjerne innom Teres Nobel dersom du ønsker å vite mer om disse produktene.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits