Eksfoliering - underverker for en matt og sliten hud!

Begynner sommergløden og avta, og huden føles ekstra tørr og sliten?

Dette er helt normalt etter en sommersesong med sol, vind og saltvann. Huden blir grovere og tørrere en vanlig. Når sommergløden forsvinner, opplever mange at huden føles ekstra trett og gusten!

Et enkelt og praktisk grep for en sunnere hud er nettopp eksfoliering. Grundig eksfoliering minst x 2 i uken, etterfulgt av nærende fuktighetskrem og antioksidanter, gjør ofte susen på en sliten og gusten hud!

På vinteren kan man klare seg med ukentlige peelinger. Huden utsettes ikke for sol, slik at laget med døde hudceller ikke er fullt så tykt som om sommeren. Tørr luft på vinteren gjør at man trenger mer fukt enn fett.

Når det gjelder eksfoliering er det glere alternativer.

1. Skrubb hjemme.

Jeg anbefaler Sesderma Abradermol.


498,-

 

Dette er blitt manges favoritt, hvor de fleste får et avhengighetsforhold til. Man klarer seg rett og slett ikke uten. Huden blir fløyelsmyk og ren. Denne er relativt grovkornet og man føler at dette virkelig tar tak og skrubber bort døde hudceller.

2. C-vit kur.

Kan gjøres hjemme eller på klinikken.


249,-

Intensiv kur på 5 dager. C-vit ampuller som brukes hver kveld. Gir tilbake glans og glød til ansiktet.

Perfekt venninne -gave!

3. Kjemisk peeling.Dette er en behandling som gjøres på klinikken. Denne går mer i dybden, og kan gjøres x 2 i året.

Kjemisk peeling fjerner døde hudceller og stimulerer nydannelsen av hudceller, slik at huden fornyes. Dette vil bringe tilbake gløden som kan bli litt borte etter at brunfargen har bleknet. Samtidig kan vi bleke pigment, behandle acne, og melasma. En kjemisk peel er veldig bra for å fjerne et "ekstra lag" og super for fuktighet i huden. Fukt er noe alle hudtyper trenger. Rådgivning om hvilke peeling som passer deg får du på klinikken.

 

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits