Lørdagsåpent på Teres Nobel!!

 

Ønsker du konsultasjon med vår kirurg, Dr. Lykke, har du mulighet nå.

Dette er et tilbud til dere, da mange ikke har mulighet å komme i ukedagene. Derfor ønsker vi å gjøre det enklere for dere, med Lørdagsåpent 8.sep fra kl. 10 - 14.

Konsultasjon er kun en uforpliktende samtale og eventuelt en vudering av det du måtte ønske. Dr. Lykke setter også Botox og Juvederm.

Vi har også fått den nyeste 3 D simulatoren som er på markedet, slik at du kan se hvordan evnt. brystene, ansiktet, magen, osv. vil bli etter operasjon!!

Må prøves! :)  

For timebestilling, kontakt oss på tlf: 23384100, eller epost: post@nobelclinic.no

 

Velkommen!

 

Her er behandlingstilbudene vi har på Teres Nobel:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits