Bevare sommergløden?

Har du opparbeidet deg en fin gyllen hudfarge i løpet av sommeren, og ønsker og bevare denne lengst mulig?

Desverre er det slik at vi mister pigmenter når vi ikke er i solen og fargen går sakte men sikkert bort. Samt blir også ofte huden tørr og matt etter mye soling og saltvann.  Uansett er det ikke sunt å steke seg i solen hele sommeren for å oppnå en brun og gyllen farge heller!

Ett tips for å bevare en naturlig og fresh glød nå når vi går inn mot høten er Radiation Glowing Fluid.Pris 698,-

Denne er helt rå på å gi huden en skikkelig boost!! Den gir huden vitamininnsprøytning for å få tilbake fukt og glød!

Ikke bare gir den huden en deilig glød, men den virker beskyttende for huden og stimulerer kollagenproduksjonen som gjør huden fast og stram.

Denne er uunværlig, om du ikke har prøvd den før! :)

 

Denne får du kjøp av alle Teres Medical Group klinikker.  Til dere i Oslo og Akerhus område er vi på Teres Nobel det nærmeste! Vi ses! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nobellise

nobellise

29, Oslo

Kosmetisk sykepleier og jobber til daglig ved Teres Nobel i Oslo. Autorisert avansert behandler med Restylane og Juvederm behandlinger gjennom Galderma og Allergan. Samt autorisert innen Botox, Vistabel og Azzalure behandlinger gjennom Gladerma og Allergan. Flere kurs innen behandling med kjemisk peeling og medisinsk hudpleie gjennom Hudhelse AS, samt laserbehandlinger gjennom Scanex og Scinteck. Besøk meg gjerne på klinikken, ring eller send meg en mail dersom du har spørsmål eller bare nysgjerrig! :) Tlf: 23 38 41 09 Email: Lise.Mette.Strand@nobelclinic.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits